Arén

Arén er en lille landsby i 700 meters højde lige før Pyrenæerne rigtigt begynder. Byen var tidligere indgangen til bjergene og i gamle dage kunne man ikke komme længere med bil. Skulle man videre måtte man gå eller ride. Idag er vejen til Frankrig en af de store handelsruter over Pyrenæerne. Der er ca. samme afstand til Toulouse som til Barcelona. Det er naturen og dyrelivet der definerer området. Bjergene, floderne, varme kilder og de store dæmningssøer. I vil opleve mange gribbe og ørne med vingefang op til 2-3 m og hvis I er heldige store flokke af gribbe der kredser sammen.
Foruden jagt er det bjerg aktiviteterne, der trækker; klatring, river rafting, barancismo, hiking, ski og fiskeri. Vi kan give jer mange gode steder at besøge eller sætte jer i forbindelse med diverse guider der kan vise jer det hele.

Ophold

Casa Domenc

Hotel Casa Domenc ligger centralt i byen og er et af de steder I kan/skal bo.
De fleste værelser og lejligheder har balkon eller terrasse, hvor I kan nyde den spanske aften efter jagten.
Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra mødestedet, restauranten og tennisbane/paddlebane.
Som udgangspunkt er man på et delt dobbeltværelse, men der er mulighed for at tilkøbe sig et enkelt værelse.

Casa Vella

Casa Vella er et renoveret bjerghus beliggende i udkanten af Arén, 700m i fugleflugt eller 1,4 km gåtur/køretur fra mødested og restaurant.
Her har I mulighed for at bo tættere på den spanske natur kun et stenkast væk. Alle værelser har eget badeværelse og der er en fællesstue med TV og et køkken. Er I en større gruppe opfylder Casa Vella alle kravene og er også et sted familien kan opholde sig mens I er på jagt.

Restaurant

Restaurant Domenc

Baren og restauranten er ejet af Juan Antonio og han lægger vægt i mad der repræsenterer Spanien og byen Arén. Baren og restauranten er også mødestedet inden jagten afholdes og efter hvor der bliver serveret middag. Til måltiderne er der desuden flere af de spanske jægere der deltager, så man har rig mulighed for at lære dem at kende og dele historier fra jagten. Selve restauranten ligger ovenover baren, så der god mulighed for en øl med de lokale inden måltidet.
Der er mulighed for at sidde i et særligt lokale hvis man ønsker at samles helt for sig selv.

Kort over Arén

Seværdigheder

Scroll to Top