Kontakt

Om os

Om opstarten af CazaDejabalí

For nogle år siden købte vi et hus i den spanske by, Arén, hvor vi i dag har mange gode venner. Det har været svært at se, hvor hårdt Corona-pandemien ramte Spanien og hvilke konsekvenser det har haft for almindelige mennesker. (Spaniens BNP faldt med 11% i 2020), så det er tydeligt, hvor vanskeligt det har været og stadig er. Selve byen har heldigvis været forskånet og kun haft få sygdomstilfælde, men det har haft konsekvenser for økonomien.
Derfor kom vi en dag på den ide at tilbyde danske jægere adgang til noget af det bedste indenfor vildsvinejagt sammen med Juan Antonio, der ejer hotellet og Alex, hvis famile ejer jagtretten. Vi ønsker at give danske jægere muligheden for at opleve denne fantastiske jagtform. Dette er, hvad vi inviterer dig til nu.

Tom Vedel

Jeg blev inviteret med på en jagt i de spanske pyrenæere af lokale jægere for nogle år siden, og jeg blev så begejstret for den autentiske og spændende jagtform, at jeg i 2020 startede CazadeJabalí. Selvom jeg ikke selv er jæger, er jeg dybt passioneret om at give danske jægere muligheden for at opleve denne spændende og naturskønne vildsvinejagt i Spanien.

Kontaktformular

Har du nogle spørgsmål?

Scroll to Top