Jagtprogram

Jagtsæson 2023/2024

Der er stadigvæk ledige pladser

På vores jagter er dagene lørdag og søndag fyldt med jagt fra kl. 7 om morgenen til solnedgang sent på eftermiddagen. Om aftenen kan du nyde autentiske spanske gourmetmåltider og en fremragende vinkælder. Hotel Domenc/Casa Vella er det ideelle sted at tilbringe natten, Hotel Domenc er kun en kort gåtur fra restauranten og baren og Casa Vella lidt længere væk. På vores 3-dages jagter starter den første jagtdag fredag, så du skal ankomme en dag tidligere end 2-dages jagten.

November

3-4-5 November 2023 (Fuldtegnet)

17-18-19 November 2023 (Fuldtegnet)

10-11-12 November 2023 (Fuldtegnet)

24-25-26 November 2023 (Ledige pladser)

Januar

12-13-14 Januar 2024 (Fuldtegnet)

19-20-21 Januar 2024 (Ledige pladser)

Jagttur hos CazadeJabalí

Dette får du hos os

Jagt i Pyrenæerne: Komplet arrangement

Du ankommer torsdag eller fredag og rejser hjem mandag, men vi tilpasser os dine ønsker og behov. Udover jagten er der utallige muligheder for at bruge naturen, såsom skiløb, fiskeri, klatring eller blot at nyde Pyrenæernes smukke landskab og besøge nogle af de lækre restauranter og bodegaer i området. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på jagten og nyde den spanske kultur og gastronomi. Alle nødvendige lokale tilladelser og transport ifb. med jagten står vi for, og jagten starter og slutter lige foran Bar Domenc, tæt ved Hotel Domenc. Prisen inkluderer alt bytte, så du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger. Hvis du ikke medbringer dit eget våben, kan vi arrangere leje af våben hos Armeria L’izard i Barcelona. 2 dages jagtur koster €1890 og 3 dages jagtur koster €2190. Ekstra dage er €65 per dag (forplejning ikke inkluderet)

Ophold

Du vil bo på enten Hotel Domenc eller Caza Vella i en komfortabel delt dobbeltværelse eller lejlighed. På Restaurant Domenc vil der være fuld forplejning, inklusiv morgenmad alle dage, sandwich og forfriskninger under jagten samt en lækker Menu Degustacion enten lørdag eller søndag aften. Hvis du ønsker at tilføje ekstra dage til dit ophold, kan det gøres for €65 per person per dag uden forplejning. Hvis du ønsker at have dit eget enkeltværelse, vil der være et tillæg på €50 per dag.

Grupper og familie

Ud over de åbne jagter, tager vi imod grupper fra 10 til 16 jægere efter nærmere aftale og bestilling. En gruppe skal være på max 16 jægere og hvis I ikke kan samle jægere nok til en gruppe, skriv til os og vi vil prøve at matche med andre der heller ikke kan samle 10. Vi tilbyder også muligheden for at medbringe ledsagere på turen, som ikke nødvendigvis skal deltage i jagten og de vil kun skulle betale for deres ophold og mad. Derudover anbefaler vi at udnytte tiden og udforske det fantastiske område, enten inden eller efter jagten.

Vi hjælper gerne med at anbefale spændende seværdigheder og aktiviteter i området, og kan også arrangere ture med dygtige tour guides til ledsagerne. Så uanset om du har venner eller familie med, der ikke skal deltage i jagten, er der masser af muligheder for at udforske det fantastiske område og få en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os for mere information og lad os hjælpe dig med at planlægge den perfekte tur.

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om jagten eller opholdet kan du altid kontakte os eller se vores FAQ side.

Autentisk og originalt

Dette kan du forvente på jagten

Vildsvinejagt i verdensklasse

Caza De Jabali betyder vildsvinejagt på spansk-katalansk, og i nærheden af den spanske landsby Arén finder man den mest autentiske form for vildsvinejagt – nemlig Batida. Batida er en gammel spansk drivjagt, der er speciel for de spanske Pyrenæer. Selvom jagtformen minder lidt om Monteria, er Batida mere vild og oprindelig. Det er en jagtform for erfarne jægere, der kan klare udfordringerne i terrænet og er dygtige skytter. Du vil ikke stå i et tårn og roligt planlægge dit skud – du vil være i terrænet, hvor hundene driver vildtet ned til dig. Det er jagt i sin mest autentiske og udfordrende form. Arén er porten til et vildt, øde og fjernt jagtområde på over 100.000 hektarer i Pyrenæerne, kontrolleret af en familie i byen. Jægere fra hele verden kommer for at opleve denne unikke jagtform, og nu har du/I også chancen.

Download

Du kan downloade vores jagtprogram og flyer her!

Vildsvinejagt med hundeteam

Der nedlægges over 2000 vildsvin hvert år, og en jæger nedlægger normalt 1 og 3 stykker på en weekend. Det er ikke er ualmindeligt at nedlægge 4-5 stykker, men heller ikke ualmindeligt at man ikke nedlægger noget. Uanset antallet af nedlagte dyr, opkræver vi ikke ekstra, da prisen er inklusiv alt bytte. Vores vildsvinejagt adskiller sig fra andre jagter ved, at hundeteams hele dagen cirkulerer i området for at holde grisene indenfor og præsentere dem for jægerne. Formålet er at kontrollere et givet område omkring 1 eller flere bjerge/højdedrag. Al kommunikation er på Dansk eller Engelsk under hele jagten.

Vildmarksjagt

Da det er en vildmarksjagt, er udbyttet lidt lavere end andre vildsvinejagter med vildtpleje og udsvingene er større. På et hold af 15 vil der være 1-3 jægere, der ikke får skudt en gris eller får en skudchance. Vores gennemsnitlige udbytte i den første sæson var 0.85 gris per jagtdag per jæger. Vi anbefaler især jagter i efteråret/tidlig vinter, hvor der er mange flere grise, og vi tilbyder ikke jagter i marts og februar, da der er længere imellem grisene på dette tidspunkt.

Prisliste

Jagten

 • 2 dages jagttur
  €1890
 • 3 dages jagttur
  €2190
 • Jagtlicens Aragon
  €35
 • Jagtlicens Katalonien
  €47
 • Depositum
  €250

Ekstra tilkøb

 • Personlig assistent

  Pris per. dag

  €100

Trofæ

 • Afhugning
  €20
 • Afkogning
  €20
 • Pakning og forsendelse
  €15

Gratis oplæg om Batida-drivjagt?

Kunne din jagtforening eller konsortie tænke sig at høre mere om denne gamle spanske drivjagtform, Batida? I mit oplæg vil I få et indblik i historien bag jagtformen, dens unikke egenskaber og hvad I kan forvente jer af en autentisk Batida-oplevelse i de spanske Pyrenæer hos Caza de Jabalí. 
Oplægget kan ske online eller i jeres jagtforening eller tæt på jer, det eneste I skal gøre er at skrive til mig og vi kan planlægge det nærmere. Flyers og jagtprogrammet kan downloades gratis fra hjemmesiden som I kan printe ud til deltagerne. Lige så autentisk jagten er, giver Casa Domenc og Casa Vella en autentisk og charmerende oplevelse i Spanien og er derfor det perfekte sted at bo.

Scroll to Top