FAQ

Velkommen til vores FAQ-side! Her har vi samlet svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om vores firma, jagten og opholdet.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her er du velkommen til at kontakte os direkte. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en besked, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hyppige stillede spørgsmål

En 2 dages jagttur koster €1890 og en 3 dages jagttur koster €2290 – ekslusiv jagtlicens og transport fra Danmark til Arén og tilbage igen. 

Jagtlicens afhænger af hvilke områder jagtturen afholdes, jagtlicens i Aragon koster €35 og i Katalonien €47. Nogle jagter afholdes i både i Aragon og i Katalonien.

Da vi ikke er et jagtrejsebereau, kan vi ikke tilbyde planlægning af transport, men vi hjælper gerne med at finde en løsning og give råd om transporten herhen.

Vi skal bruge kopier af personpas og jagttegn. Disse sender vi videre til de spanske myndigheder for at få lokal jagtlicens for jagten. Når jagten er overstået, sletter vi alle kopier af jeres personlige oplysninger incl. jeres lokale jagtlicens.

Som dansk jæger med dansk jagttegn bosiddende i Danmark, er du dækket igennem forsikringen i forbindelse med dit jagttegn. Forsikringen gælder i hele EU. Hvis du ikke har dansk jagttegn, eller ikke er bosiddende i Danmark, skal du selv have en forsikring/tegne en forsikring. Det kan du gøre hos os.

Du skal selvfølgelig booke fly hos et flyselskab der tillader våben med. Det gør SAS, Vueling og f.eks Lufthansa. Vi har lavet en vejledning om hvordan du henter dine våben og hvordan du afleverer dem i Barcelona Lufthavn. Den sender vi når du har bestilt din jagt.

Alle våbentilladelser sørger vi for. Efter du har sendt forespørgsel på din jagttur hos os, vil du blive kontaktet af os og vi vil bede om forskellige dokumenter til bestilling af tilladelser, hotel og transport ifb. med jagten.

Vi udlejer ikke våben, det har vi ikke tilladelse til, men vi formidler våben igennem en våbenhandler. En normal riffel med kikkertsigte eller RedPoint koster 150€ og en Blazer med Zeiss optik €250. Det er ikke inkl. Ammunition, den købes særskilt og kun ubrudte pakker tages retur. Så klart bedst at medbringe eget våben og ammunition.

Det nemmeste og billigste er at leje en bil. Husk at checke dit kreditkort for om de dækker forsikring ved udlejning af biler, det gør de fleste kort, men ikke alle. Så kan du leje rigtig billigt og trygt fravælge alle deres forsikringer ved billeje.
Hvis I er en større gruppe kan vi hjælpe jer med at leje en minibus/bus.

Det bedste flyselskab, det afgør smag, behag og pris. Vueling har hovedkvarter i Barcelona og vi har altid været tilfredse med deres pris og komfort. Det vigtigste er at sikre sig at sikre sig at man kan få våben med, det kan man med Vueling, SAS, Norwegian og Lufthansa blandt andet.

Der er også afgange fra Aalborg direkte til Barcelona.

Du kan selv finde flyselskab og/eller en bus udlejning, kontakt os for vores tips hvordan det klares bedst.

Scroll to Top